Brand építés

You are here

Az első és legfontosabb dolgunk, hogy meghatározzuk helyünk és célunk a piacon. Mi abban segítünk Önnek, hogy ezen dolgok meghatározása után, a cége számára identitást alakítunk ki és annak hatékony kommunikációjáról gondoskodunk. Kezdve ezt az alapszínek és tipográfiai elemek meghatározásával, a céglogo grafikai tervezésével, majd a további online és offline eszközök tervezésével és kivitelezésével. Brand fejlesztés szolgáltatásunk átfogóan foglalkozik cégéről kívánt kép kialakításával és, hogy azt a közönségben tudatosítsa.

A brand bizonyos értelemben egy ígéret. Gondoljunk csak a legnagyobb márkanevekre: Shell, Coca-Cola, McDonald’s, Apple, stb. Ha ezekre a brandekre gondolunk, akkor rögtön beugrik, hogy mit ígérnek nekünk. A mi feladatunk megteremteni és az emberek tudatába építeni az adott ígéretet.

Másik részről persze a brand egy logo, szlogen, betűtípus, design, színek, ár, szolgáltatás, hozzáállás, stb.

A legfontosabb dolog kihangsúlyozni az a jellemzőt, ígéretet, kinézetet, hozzáállást, stb. amit a vásárló úgy gondolhat, hogy az Ő. Hogy melyik márka mellett dönt az illető, sok mindent elárul magáról a személyről.

Néhány logo tervezési munkánk

Hozzunk össze egy komplett brandet. Csak Gyorsan!

Ez a lehető egyik legfurcsább kérés, amit egy ügyfél intézhet felénk, mivel a nagy márkáknak is az idő mellett, jól átgondolt és kidolgozott stratégia kellett ahhoz, hogy a vásárlókban a márkaképet elültessék. A gyors megoldásoknál általában a kitaposott ösvényt kell követnünk, a már bevált módszert.

De véleményünk szerint egy brand építésekor, már az első lépéseknél fontos közölnünk, hogy kik vagyunk, mit szolgáltatunk, miben vagyunk mások és hogy mit várhat el tőlünk az ügyfél. A saját utunkat kell járnunk, mert csak így tudatosítható az általunk képviselt brand a vásárlókban.