Market Store - Brand építés és Webáruház

You are here

Projekt leírása

A Market Store a legújabb LED-es technológiákat felvonultató világítástechnikai vállalkozás. Nagy megtiszteltetés volt számunkra, mikor befutott a Market Store komplett brand menedzsment iránti felkérés. A tevékenységet és termékpalettát megvizsgálva, a tulajdonossal közösen arra a megállapításra jutottunk, hogy egy határozott arculatot kell kialakítsunk, mely modern és figyelemfelkeltő karakterrel rendelkezik. A logo ennek megfelelően élénk színeket, modern tipográfiai elemeket tartalmaz.

A névjegykártyán is, a logoban használt színek és elemek mellett, a korszerű QR kód is helyet kapott. A QR kódot mobileszközzel beszkennelve, a látogató közvetlenül a Market Store webáruház kezdőlapjára jut, ahol a legújabb információkat szerezheti be a választható termékekről, és amennyiben szimpatikus számára, azt könnyedén néhány kattintással meg is vásárolhatja.

Természetesen nem maradhatott el a korszerű, gyors és biztonságos webáruház kiépítése sem. Annak érdekében, hogy minél nagyobb célközönséget elérjünk, a manapság korszerűnek számító responsive design alapú, mobil-optimalizált webáruház rendszerünk kialakítása mellett döntöttünk. Az oldalnak célja, hogy minél több információt szolgáltasson az adott termékről, termékcsoportról. Ha a látogató már megszerezte a szükséges információkat, vagy már azok birtokában érkezett az oldalra, akkor a legfontosabb cél volt, hogy a kívánt terméket gyorsan és kényelmesen megvásárolhassa. Ennek érdekében villámgyors szűrőket építettünk be, és számtalan teljesítményoptimalizálást is elvégeztünk. Az oldal így gyorsan betöltődik és a responsive designnak köszönhetően minden funkció elérhető eszköztől függetlenül, legyen az mobil, tablet vagy asztali számítógép. A vásárló több fizetési és szállítási mód közül is választhat. A termékeket színhőmérsékletét dinamikusan megjelenő sarokelemek szemléltetik.