Fit-Out portfolio és egyéb grafikai tervezés

You are here

Projekt leírása

A Fit-Out International 2003-ban alakult vállalkozás, mely irodák és üzletek belső kialakítását a legmagasabb minőségben, legújabb technikákat felhasználva végzi. Jelenleg több mint 233 000 m2 kivitelezést tudhatnak magukénak. A mi feladatunk az volt, hogy ennek a már nemzetközileg elismert brand-nek néhány offline arculati elemet megalkotva segítsük hétköznapjait.

A logo minimál stílusban készült, a legalapvetőbb geometriai alakzatok felhasználásával. Színeket illetően komoly és figyelemfelkeltő egyben. A tipográfia a határozott vonalvezetésű Futura család karaktereit alkalmazza. Összhatásában a logo tükrözi a Fit-Out International mindennapjait meghatározó precíz, hozzáértő munkavégzést.

A névjegykártyán található tartalmi blokkokat szintén határozott egyenes vonalak válasszák határolják, mely segíti a könnyed áttekintést és vezeti a tekintetet. A névjegykártya felső sarkai lekerekítve, alsó sarkai élesen hagyva, a logoban található körívek és határozott egyenesek egységes szerkezetét hivatottak tükrözni.

A portfólióban található referencialapok egységes keretek közé zárt, képek által bemutatott projektismertetők.

Ügyfél: Fitout Zrt.
Átadás dátuma: 2015-05-20
Szolgáltatás: Látványtervezés
Weboldal: http://www.fitout.hu/hu/